De schade bleef beperkt in dit geval maar de barbecue aansteken tijdens deze hittegolf kan ernstige gevolgen hebben.
Volledig scherm
De schade bleef beperkt in dit geval maar de barbecue aansteken tijdens deze hittegolf kan ernstige gevolgen hebben. © Hulpverleningszone Oost

Brand in composthoop: “Laat houtskool na barbecue altijd voldoende afkoelen”

BoutersemHulpverleningszone Oost waarschuwt voor de gevaren van een barbecue tijdens deze hittegolf. In Boutersem ontstond het voorbije weekend bijvoorbeeld brand in een composthoop door onvoldoende afgekoelde houtskool.

0 reacties

  1. Zeventien jaar geleden pleegde rusthuisanimator ‘het doktoorke’ bijna de perfecte moord met insulinespuit: “We dachten dat hij een verpleger was”
    PREMIUM
    BOUTERSEM/TIENEN

    Zeventien jaar geleden pleegde rusthuisa­ni­ma­tor ‘het doktoorke’ bijna de perfecte moord met insuline­spuit: “We dachten dat hij een verpleger was”

    “Het had geen haar gescheeld of we hadden nooit geweten dat oma destijds vermoord werd, maar de dader maakte één cruciale fout.” De rusthuismoorden en de drie vermoorde bejaarden in West-Vlaanderen bezorgen Ronny (58) uit Tienen vandaag opnieuw zure oprispingen. Een rusthuisanimator in het Vondelhof in Boutersem speelde 17 jaar geleden ook al een spelletje op leven en dood met Ronny’s grootmoeder. De 84-jarige Aline ‘Yvonne’ Alaerts overleefde de overdosis insuline niet.