Emma Ceulemans
Volledig scherm
Emma Ceulemans © FACEBOOK

Boutersemse scouts in rouw na overlijden populaire leidster Emma (22)

Boutersem/Kumtich De Boutersemse scouts  zijn in diepe rouw door het overlijden van hun leidster, Emma Ceulemans (22), die in het naburige Kumtich woonde.

 1. Ratten en muizen op je erf of in je buurt ?: “Verwittig de rattenvanger van Boutersem!”
  Boutersem

  Ratten en muizen op je erf of in je buurt ?: “Verwittig de rattenvan­ger van Boutersem!”

  De gemeente Boutersem schakelt een professionele rattenvanger in. Mensen die met een plaag van dit ongedierte in hun buurt ziteen, kunnen hierop beroep doen. Al kan je uiteraard ook maatregelen nemen om dit te voorkomen. “Ik ben verheugd dat de rattenplaag in Boutersem duurzaam wordt aangepakt door de gemeente. Dat is nodig om deze plaag in te dijken. En zo zorgen we voor ieders welzijn”, reageert Schepen van Landbouw Bart Dusart.
 2. RESTOTIP. Yammi Yammi: “Japanse ramen geleerd van de grootmeester”
  PREMIUM
  Leuven

  RESTOTIP. Yammi Yammi: “Japanse ramen geleerd van de grootmees­ter”

  Yammi Yammi is de jongste aanwinst van de langste toog ter wereld. Het Japanse restaurant opende er in september dit jaar de deuren, en serveert er sindsdien handgemaakte noedels. Een edele kunst die de chef-kok rechtstreeks oppikte bij zijn grootmeester in de Japanse ramenschool. Stokjes in de aanslag, voeten tegen de radiator, en de blik gericht op de Oude Markt. En niet vergeten te slurpen. Al onze restotips uit Leuven en het Hageland vind je in ons dossier.