Op zondag 2 oktober kan je kennismaken met de vele ondernemers die Boutersem en Bierbeek rijk zijn.
Volledig scherm
Op zondag 2 oktober kan je kennismaken met de vele ondernemers die Boutersem en Bierbeek rijk zijn. © RV

Boutersem en Bierbeek slaan handen in elkaar tijdens ondernemersdag

BoutersemBoutersem en Bierbeek organiseren dit jaar opnieuw samen een ondernemersdag. Op zondag 2 oktober kan je kennismaken met de vele ondernemers die de gemeenten rijk zijn. Van 13 tot 18 uur ben je welkom in de De Borre om hun standen te bezoeken en een babbeltje te slaan.

 1. Nieuwe mountainbikeroute wordt geopend op 10 december
  Hoegaarden

  Nieuwe mountainbi­ke­r­ou­te wordt geopend op 10 december

  Misschien heb je de afgelopen weken nieuwe wegwijzers gespot in de straten en holle wegen in Hoegaarden. Dit najaar hebben medewerkers van de technische dienst immers palen geplaatst voor een nieuwe permanente mountainbikeroute. Deze route, onder de vlag van Sport Vlaanderen en met medewerking van MBF Vlaanderen, is grotendeels onverhard en start aan de sporthal. Ze bestaat uit twee trajecten: een korte route van 21,5 km en een lange van net geen 40 km. De route maakt deel uit van een groter fietsnetwerk via een aansluiting met de MTB-route Boutersem-Tienen. De officiële opening van deze route is voorzien op 10 december om 10.30 uur aan de gemeentelijke sporthal (met proefrit).
 2. Van Butan tot Life Bar: bij deze 7 zaken proef je van de veganistische keuken in Leuven en het Hageland
  PREMIUM
  Leuven/Hageland

  Van Butan tot Life Bar: bij deze 7 zaken proef je van de veganisti­sche keuken in Leuven en het Hageland

  November is de maand van de ‘Try Vegan Challenge’. Daarmee wil men iedereen aansporen om meer plantaardige maaltijden te eten. Wil je het zelf eens proberen, of ben je al langer vegan en op zoek naar iets nieuw? Onze redactie zocht 7 fijne adresjes uit in Leuven en het Hageland waar vegan op de kaart prijkt. Van Indiase chocolade tot vegan frietjes: laat je verrassen door een variatie aan gerechten.