Burgemeester Chris Vervliet nam de beslissing om de Gemeentelijke basisschool te sluiten, er is wel noodopvang voorzien.
Volledig scherm
Burgemeester Chris Vervliet nam de beslissing om de Gemeentelijke basisschool te sluiten, er is wel noodopvang voorzien. © Bollen

Basisschool Boutersem sluit wegens hoog aantal besmettingen: “Positief blijven, maar actie ondernemen”

BoutersemDe basisschool in Boutersem heeft door coronabesmettingen de deuren gesloten. “Tot mijn spijt behoort de incidentie in onze gemeente - uitgedrukt per 100.000 inwoners - met meer dan 1.600 voor de afgelopen week zelfs tot de top vijf van onze provincie”, zucht burgemeester Chris Vervliet.

  1. Meteen tot 50% korting: bij deze 6 winkels in Leuven en het Hageland moet je zeker eens langsgaan tijdens de solden
    PREMIUM
    Leuven/Hageland

    Meteen tot 50% korting: bij deze 6 winkels in Leuven en het Hageland moet je zeker eens langsgaan tijdens de solden

    Deze week werden de solden opnieuw op gang getrapt. Nog tot het einde van de maand kan je in heel wat winkels een mooie slag slaan. Onze redactie contacteerde enkele lokale boetiekjes en winkels in Leuven en het Hageland en polste naar hun plannen voor de koopjes. Met welke kortingen zijn ze aan de solden begonnen? En mogen we naar het einde toe nog wat meer verwachten? Bij heel wat zaken vind je meteen serieuze kortingen, maar ze blijven toch voorzichtig met de hele grote getallen.