Steven Aerts lanceert een nieuw concept: pizza’s met als topping traag gegaard barbecuevlees.
Volledig scherm
PREMIUM
Steven Aerts lanceert een nieuw concept: pizza’s met als topping traag gegaard barbecuevlees. © Bollen

Amerikaans getinte BBQ-pizza’s zien levenslicht : “We willen het beste van twee werelden combineren”

BoutersemMet It’s PIZZA Time lanceert Steven Aerts, zaakvoerder van Smoke and Fire een nieuw concept: pizza’s met als topping traag gegaard barbecuevlees. “Neen het is geen vreemde keuze, we waren al langer vertrouwd met pizza’s maken op de BBQ, dit is een combinatie van het beste van twee werelden”

 1. Vrijwilligers vaccinatiecentrum in bloemetjes gezet
  Tienen/Boutersem/Glabbeek/Kortenaken/Hoegaarden

  Vrijwilli­gers vaccinatie­cen­trum in bloemetjes gezet

  De talrijke vrijwilligers die de voorbije maanden aan de slag waren, én nog tot 15 oktober zullen doorgaan in het vaccinatiecentrum van Tienen, werden door het regionaal ziekenhuis, de eerstelijnszone én burgemeester in de bloempjes gezet. Tijdens enkele korte speeches, werd duidelijk hoe belangrijk de samenwerking tussen de verschillende partners wel niet is. Die samenwerking werd door corona ‘noodgedwongen’ opgezet, maar nu blijkt hoe efficiënt deze is. De vaccinatiegraad van het centrum scoort maar liefst drie procent boven het Vlaams gemiddelde. Iets wat dus te danken is door de samenwerking mààr vooral dat men kon rekenen op de vele helpende handen van de vrijwilligers. Zij kregen een welverdiend glaasje met hapjes aangeboden en de burgemeesters van de verschillende gemeentes zorgden voor nog een fijne “goodiebag” met streekproducten.
 2. Comité overstromingsgebieden overhandigt ruim 4.000 euro aan getroffen school en asiel in Pepinster
  Boutersem

  Comité overstro­mings­ge­bie­den overhan­digt ruim 4.000 euro aan getroffen school en asiel in Pepinster

  In augustus organiseerde een steuncomité uit Boutersem een eetdag ten voordele van de slachtoffers van de zware watersnood in Wallonië. De leden trokken gisteren naar Pepinster en Chaudfontaine, om de opbrengst ter plaatse te gaan overhandigen aan het dierenasiel en de school die ze eerder als goed doel hadden vastgelegd. Elk van beide kreeg een cheque van een goeie 2.000 euro.
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.