Steven Aerts lanceert een nieuw concept: pizza’s met als topping traag gegaard barbecuevlees.
Volledig scherm
PREMIUM
Steven Aerts lanceert een nieuw concept: pizza’s met als topping traag gegaard barbecuevlees. © Bollen

Amerikaans getinte BBQ-pizza’s zien levenslicht : “We willen het beste van twee werelden combineren”

BoutersemMet It’s PIZZA Time lanceert Steven Aerts, zaakvoerder van Smoke and Fire een nieuw concept: pizza’s met als topping traag gegaard barbecuevlees. “Neen het is geen vreemde keuze, we waren al langer vertrouwd met pizza’s maken op de BBQ, dit is een combinatie van het beste van twee werelden”

 1. Chill Out geeft nieuwe invulling voormalig voetbalterrein : “Binnenkort kunnen verenigingen hier gratis terecht”
  PREMIUM
  Outgaarden

  Chill Out geeft nieuwe invulling voormalig voetbalter­rein : “Binnenkort kunnen verenigin­gen hier gratis terecht”

  Voetbalclub SC Out-Hoegaarden verliet in 2016 definitief het voetbalterrein in de Jongensschoolstraat en trok naar het kunstgrasveld in Hoegaarden. Sinds dan lag het oude veld er verlaten bij. Onkruid tierde welig en het gebouw viel ten prooi aan vandalen. In 2019 gaf de gemeente het in erfpacht. Intussen heeft voormalig profvoetballer Benny Debusschere (52) de handen uit de mouwen gestoken en runt zijn vrouw er intussen de zomerbar Chill Out. Benny maakte ook het voetbalterrein weer speelklaar en is volop bezig om de kantine en zaal in ere te herstellen.
 2. Eerste 12- tot 15-jarigen aan de beurt, hier en daar een angstige blik : "Vriendelijke verpleegster stelde me gerust, niets gevoeld van prik”
  PREMIUM
  Tienen/Boutersem/Hoegaarden/Kortenaken/Glabbeek

  Eerste 12- tot 15-jarigen aan de beurt, hier en daar een angstige blik : "Vriende­lij­ke verpleeg­ster stelde me gerust, niets gevoeld van prik”

  In het vaccinatiecentrum aan de Goossensvest in Tienen was vandaag opvallend veel jong volk. De eerste ‘lading’ 12- tot 15-jarigen kreeg er een eerste prik. Iedereen was blij er te zijn, maar hier en daar viel ook een bleek gezichtje te spotten. Opmerkelijk: niet de zalvende woorden van mama of papa die (verplicht) meekwamen konden de angst wegnemen, wél die van de vriendelijke verpleegsters en medewerkers.