Illustratie
Volledig scherm
Illustratie © Jasper van der Schoot

Kookpot op het vuur zorgt voor kort brandje in Manebruggestraat

BorsbeekWie vrijdagavond door de Manebruggestraat liep, zal mogelijk even opgeschrikt zijn. Omdat iemand rook uit het raam van een appartement zag komen, werd de brandweer gebeld wat voor een kortstondig spektakel zorgde. Het euvel was echter snel onder controle, want het bleek te gaan om een kookpot die op het vuur was blijven staan. 

  1. School is Cool speelt na anderhalf jaar nog eens een thuismatch: “Antwerpen is dEUS gewoon, probeer daar maar eens aan te tippen”
    PREMIUM
    ANTWERPEN

    School is Cool speelt na anderhalf jaar nog eens een thuismatch: “Antwerpen is dEUS gewoon, probeer daar maar eens aan te tippen”

    Een nieuw album uitbrengen nét voor corona toeslaat, het overkwam School is Cool anderhalf jaar geleden. De band kon de draad van het ‘verloren’ album nog maar net terug oppikken of er zit al een nieuwe langspeler in de pijplijn. Maar eerst nog een passage donderdag in de Roma, eindelijk nog eens in hometown Antwerpen. “Dankzij onze nieuwe bezetting zit er meer gevoel dan ooit in onze muziek, een echte eighties-sound met plastieken gitaarsolo’s en enorm veel drama.”