Kiyan heeft al een tijd last van cyberpesten. Zijn zus Lenka neemt het voor hem op via sociale media en haar bericht wordt massaal gedeeld. Kiyan krijgt heel veel positieve reacties.
Volledig scherm
Kiyan heeft al een tijd last van cyberpesten. Zijn zus Lenka neemt het voor hem op via sociale media en haar bericht wordt massaal gedeeld. Kiyan krijgt heel veel positieve reacties. © Photo News

“Ze hebben fouten begaan maar we moeten laten zien dat liefde het wint van haat”: Zus van gepeste tiener roept op om pesters geen haatberichten te sturen

Nadat ze het eerder opnam voor haar zestienjarige broer, neemt Lenka De Laet (19) uit Hingene (Bornem) het nu ook op voor de ‘pesters’ die haatreacties stuurden naar haar broer Kiyan. “Die jongens zijn jong. Ze verdienen een tweede kans. Net zoals wij hadden ook zij deze reactie niet verwacht”, klinkt het op Twitter.

3 reacties

 • Désiré Van Nieuwenhuyzen

  2 jaar geleden
  Dit is er nog eens eentje voor de rubriek "de hele week goed nieuws." Hoe die zus opkomt voor haar broer is hartverwarmend. Hopelijk betekent dit voor die jongen een keerpunt, in alle opzichten.
 • Paul Philippaerts

  2 jaar geleden
  Laat die maar eens lustig eten van het pap dat ze zelf hebben gereedgemaakt. Mensen leren niet van anderen, die leren alleen van wat ze zelf fout hebben gedaan en dan op hun donder hebben gekregen.
 • Michael Dimers

  2 jaar geleden
  Het spijt me beste meid maar je bent veel te goedgelovig om te denken dat die pesters oprecht spijt hebben ! Eens crapuul altijd crapuul is meer dan iets wat zomaar gezegd wordt !