Wim Verheyden (Vlaams Belang)
Volledig scherm
Wim Verheyden (Vlaams Belang) © Marc Aerts

Wim Verheyden (Vlaams Belang) verkozen voor Vlaams Parlement: “Ik ga niet plots in maatpak rondlopen, maar blijf gewoon Wim”

Bornems gemeenteraadslid voor Vlaams Belang Wim Verheyden (52) is met 7.269 stemmen achter zijn naam verkozen voor het Vlaams Parlement. “Ik werk al 31 jaar bij het farmaceutische bedrijf Pfizer in Puurs-Sint-Amands, dus dit wordt een compleet andere werkomgeving. Al ga ik niet plots dagelijks in maatpak rondlopen, ik blijf gewoon mezelf.”

  1. De coronacijfers in Bornem van donderdag 15 oktober

    De coronacij­fers in Bornem van donderdag 15 oktober

    Uit de nieuwe bevestigde cijfers van Sciensano is gebleken dat er in Bornem minder dan 5 besmettingen met corona zijn bijgekomen op één dag. Het totaal aantal gevallen over de laatste 14 dagen komt zo op 31. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Dat getal komt voor Bornem op 145 te liggen. Omdat Bornem meer dan 100 gevallen heeft, overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt hiermee een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement