BORNEM - Senne op zijn inmiddels gestolen fiets. De wagen van Senne na de inbraak (rechts)
Volledig scherm
PREMIUM
BORNEM - Senne op zijn inmiddels gestolen fiets. De wagen van Senne na de inbraak (rechts) © Senne

Wielerliefhebber vindt gestolen koersfiets na wat speurwerk zelf terug in Algerije: “Nooit verwacht dat ik mijn fiets nog zou terug zien. Al heb ik hem wel nog niet terug.”

BornemDe 25-jarige Senne uit Bornem heeft zelf zijn gestolen koersfiets teruggevonden. Dit na wat eigen speurwerk en dankzij de kracht van sociale media. De fiets werd vorige maand gestolen op de dag van een wielerwedstrijd van de gebroeders Schleck in Luxemburg.

 1. Vaccinatiecentrum Puurs-Sint-Amands houdt zich nu al klaar voor heropening in najaar van 2022: “We werken ook aan proefproject met de apothekers, maar het virus zal er ook dan nog zijn”
  PREMIUM
  Puurs-Sint-Amands, Bornem, Willebroek

  Vaccinatie­cen­trum Puurs-Sint-Amands houdt zich nu al klaar voor heropening in najaar van 2022: “We werken ook aan proefpro­ject met de apothekers, maar het virus zal er ook dan nog zijn”

  Terwijl de meeste mensen hun derde prik nog moeten krijgen, zouden vaccinatiecentra al bezig zijn met de voorbereidingen voor prik vier. “Ons centrum blijft nog sowieso open tot eind april, met een mogelijke heropening in het najaar van 2022”, klinkt het bij Eerstelijnszone Klein-Brabant Vaartland. De zone neemt ook deel aan een proefproject rond ‘vaccinatie-apotheken’. “We testen uit of het mogelijk is om op termijn de coronavaccins via apotheken te verdelen.
 2. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.