Bij Coffice in Mechelen brengen ze werk en ontspanning samen, zodat jij aangenaam en vooral productief aan de slag kan gaan.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij Coffice in Mechelen brengen ze werk en ontspanning samen, zodat jij aangenaam en vooral productief aan de slag kan gaan. © Coffice

Van Bornem tot Kessel: op deze 5 gedeelde werkplekken in de regio Mechelen haal je het beste uit je job

Regio MechelenVeel mensen ontdekten tijdens de pandemie dat thuiswerk niet altijd ideaal is. Ze zochten een alternatief en vonden dat vaak in coworking spaces. Dat zijn (flexibele) werkplekken die je deelt met anderen, die soms in heel uiteenlopende sectoren aan de slag zijn. Coworking spaces waren al langer populair onder freelancers en kleine ondernemers, maar lijken nu helemaal door te breken. Wij zochten voor jou 5 plaatsen in de ruime regio rond Mechelen, waar je voor een dag of langer een werkplek kan huren.

  1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
    Tweakers

    Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

    De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.