Tijdens een spelletje ‘valbingo’ kregen de senioren tips rond valpreventie
Volledig scherm
Tijdens een spelletje ‘valbingo’ kregen de senioren tips rond valpreventie © Marc Aerts

Valbingo en zityoga tijdens week van de valpreventie: “Kleine tips kunnen vallen vermijden”

Met activiteiten als zityoga, valbingo, zumba, dans en gymnastiek focust het Seniorencentrum OLV in Bornem op valpreventie bij de bewoners.

0 reacties

 1. Schlagermuziek, lederhosen en vooral... liters bier. Grootste Oktoberfest van Vlaanderen trekt ook naar Antwerpen: “Laat ons hopen dat het in oktober al mag”
  PREMIUM
  Antwerpen/Hoogstraten

  Schlagermu­ziek, lederhosen en vooral... liters bier. Grootste Oktober­fest van Vlaanderen trekt ook naar Antwerpen: “Laat ons hopen dat het in oktober al mag”

  De organisatie achter het grootste Oktoberfest van Vlaanderen, Oktoberfest Noorderkempen, neemt nu ook Oktoberfest Antwerpen mee in handen. “Hoogstraten blijft het grootste, maar Antwerpen heeft de komende jaren nog fors groeipotentieel”, klinkt het. Ein,zwei, drei… En volgend jaar misschien ook nog Mechelen. Tickets zijn vanaf 21 april te krijgen.
 2. Duo schuldig voor het bezit van cocaïne
  Bornem

  Duo schuldig voor het bezit van cocaïne

  Twee jongeren van 23 en 29 jaar oud uit Sint-Niklaas en Bornem zijn door de rechter schuldig bevonden voor het bezit van cocaïne. De drugs werd aangetroffen tijdens een controle van de politie in Bornem. De 23-jarige bleek tijdens het fouilleren ook in het bezit te zijn van een mes. “Dat droeg ik na een opgelopen trauma bij een ongeval”, klonk het. “Ik had dat mes nodig om de veiligheidsgordel door te snijden.” Het bezit van het mes werd dus niet betwist. Net zoals het drugsbezit. Dat was naar eigen zeggen om te gaan feesten. De 29-jarige uit Bornem had tijdens de controle ook cocaïne op zak. Ook hij ontkende het bezit van de drugs niet. Terwijl de 23-jarige er vanaf kwam met een opschorting van straf, kreeg de 29-jarige een celstraf van 5 maanden én een geldboete van 8.000 euro met een gedeeltelijk uitstel gekoppeld aan voorwaarden opgelegd.
 1. Kijk hoe nieuwe Optimus Prime-robot automatisch transformeert in truck en terug
  Play

  Kijk hoe nieuwe Optimus Pri­me-ro­bot automa­tisch transfor­meert in truck en terug

 2. 'Dognappers' bellen aan en dringen huis binnen, maar baasje Ryan vecht terug
  Play

  'Dognappers' bellen aan en dringen huis binnen, maar baasje Ryan vecht terug