Marleen Van Assche van de Dodentocht-shop toont het nieuwe Duvelglas dat werd ontworpen naar aanleiding van de jubileumeditie. De tekening werd ook gedrukt op tassen en T-shirts.
Volledig scherm
Marleen Van Assche van de Dodentocht-shop toont het nieuwe Duvelglas dat werd ontworpen naar aanleiding van de jubileumeditie. De tekening werd ook gedrukt op tassen en T-shirts. © Klaas De Scheirder

Uur in de gietende regen om te horen dat er geen Dodentocht-Duvelglazen meer zijn, maar er komt een nieuwe lading (na het evenement)

Het werd een overrompeling zaterdag in Bornem-centrum voor de eerste Dodentocht-afhaaldag. Een lange wachtrij deelnemers trotseerde de gietende regen, en niet alleen om badges op te pikken. “Onze 2.880 nieuwe Dodentocht-Duvelglazen vlogen de deur uit, we plaatsen een tweede bestelling”, klinkt het bij de organisatie. Ondertussen veroorzaakt de doorverkoop van tickets commotie.

4 reacties

 • Anton Van Zantvliet

  3 jaar geleden
  Een jubileumtocht om snel te vergeten , en volgend jaar meer kans voor de echte wandelaars en voorkom de Tomorrowland taferelen ...niet iedereen is een computerfreak .
 • frans crets

  3 jaar geleden
  de organisatie is zichzelf in de voet aan het schieten......dat de glazen voor veelvoud online ging verkocht worden wist het kleinste kind.....beperk je tot 1 glas per deelnemer. Maar hun grootste stommiteit is hun manier van inschrijven dit jaar.....totaal respectloos tegenover de mensen die al vele edities op hun naam hebben en nu dit patroon zien doorbreken door pipo's die niet weten waaraan ze beginnen maar toch willen proberen omdat het de 50st is. respectloos naar de anciens!!
 • peter seghers

  3 jaar geleden
  I.v.m. die glazen, er zijn altijd malafide mensen die van de zaak profiteren. 6 glazen aan het veelvoud doorverkopen op 2dehands!?? Foei!
 • rudy verlinden

  3 jaar geleden
  Ik ben gisteren om 11u35 vanuit Lier vertrokken met de trein en bus om startnummer op te halen ....ik was in Bornem om 13u 15 ...heb aangeschoven tot bijna 15u ...dan trein terug om 15u 07...om 16u30 terug thuis...5u onderweg om 20uur te stappen.. de staking viel wel mee hoor...en het is het allemaal waard vanwege de sfeer op en naast de weg ...op naar 9 augustus
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. RESTOTIP. Hongaarse vleesspecialiteiten in restaurant Monarchia
  PREMIUM
  turnhout

  RESTOTIP. Hongaarse vleesspeci­a­li­tei­ten in restaurant Monarchia

  Zin in iets nieuws? Stop met zoeken: hier ontdek je welke horecazaak écht het ontdekken waard is, van koffiebar tot ijsjeszaak en van brasserie tot fine dining. Deze week: restaurant Monarchia in Turnhout. Zaakvoerder Gabor Meretei (23) serveert er de typische Hongaarse keuken, met voornamelijk heel wat vleesgerechten – van goulashsoep tot braadworsten - die stevig gekruid zijn. Lees al onze restotips hier.