Leonie en Feline met bonni Brigitte Marivoet
Volledig scherm
Leonie en Feline met bonni Brigitte Marivoet © Marc Aerts

Tweelingzusjes Leonie en Feline delen hoofdrol tijdens Kasteelfeesten

Ze beseffen het zelf nog niet, maar op 16 juni zullen Leonie en Feline Maes in het middelpunt van de belangstelling staan. De tweelingzusjes krijgen de hoofdrol tijdens de Kasteelfeesten op domein d’Ursel. “De overgrootvader van de meisjes was jarenlang de drijvende kracht achter dit evenement, de cirkel is dus mooi rond”, zegt directeur Koen De Vlieger.

0 reacties

 1. Lokale ondernemers opgelucht met aangekondigde versoepelingen: “Soms moeilijk te vatten dat er hier geen honderden mensen waren”
  PREMIUM

  Lokale onderne­mers opgelucht met aangekon­dig­de versoepe­lin­gen: “Soms moeilijk te vatten dat er hier geen honderden mensen waren”

  Bij veel ondernemers in de regio is de opluchting groot na de aangekondigde versoepelingen van dinsdag. Bij bowlingzaak Wima Bowling en evenementencomplex San Marco Village zijn ze blij dat ze binnenkort eindelijk weer klanten mogen verwelkomen. En ook het trampolinepark Jump Univerz en fitnesszaak Uplifting Gym gaan op 9 juni weer open. “Er schijnt dan toch licht aan het eind van een zeer lange tunnel.”
 2. Vrijwilligers Sint-Bernardusabdij kunnen gerenoveerde bibliotheek weer vullen: “De cirkel is helemaal rond”
  Bornem

  Vrijwilli­gers Sint-Bernardu­sab­dij kunnen gerenoveer­de biblio­theek weer vullen: “De cirkel is helemaal rond”

  In mei 2013 stopten de vrijwilligers van het bibliotheekproject in de Bornemse Sint-Bernardusabdij de eerste van meer dan 50.000 boeken in verhuisdozen. Nu, acht jaar later, zakken de helpende handen opnieuw af naar de ondertussen gerenoveerde bibliotheek. “We zullen zo’n 35.000 boeken terugplaatsen, en willen de klus klaren tegen Open Monumentendag in september”, zegt erfgoedconsulent Gert Van Kerckhoven.
 1. IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs
  Play

  IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs

 2. Kenny V. werd ten onrechte beschuldigd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”
  Play

  Kenny V. werd ten onrechte beschul­digd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”