BRANST - Bij een zware brand in de Langenbergstraat in Branst bij Bornem zijn twee bewoners gewond geraakt. De ravage is groot. Twee woningen zijn volledig uitgebrand.
Volledig scherm
PREMIUM
BRANST - Bij een zware brand in de Langenbergstraat in Branst bij Bornem zijn twee bewoners gewond geraakt. De ravage is groot. Twee woningen zijn volledig uitgebrand. © Tim Van der Zeypen

“Trui voor mijn gezicht en op de tast gezocht naar de bewoners”: Omstaanders redden koppel uit uitslaande brand

BranstTwee gewonden, twee uitgebrande woningen én een derde aanpalende woning met rookschade. De gevolgen na een uitslaande brand met explosie in een woning langs de Langenbergstraat in Branst bij Bornem zijn gigantisch. Maar er is ook goed nieuws: enkele omstaanders merkten de rook op en hoorden de knal, en aarzelden niet om het huis binnen te lopen en de bewoners naar buiten te halen.

 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.