Kamperende ouders aan de schoolpoort in Bornem
Volledig scherm
Kamperende ouders aan de schoolpoort in Bornem © Marc Aerts

Ouders kamperen voor plekje in autismeklas

Ze worden stilaan meer regel dan uitzondering, de kamperende ouders aan de schoolpoorten. Ook aan het Atheneum Klein-Brabant in Bornem wordt sinds maandagavond voor het eerst gekampeerd, voor een plekje in de autismeklas.

0 reacties

 1. Kobe Cools met Dudelange in razend spannende Luxemburgse titelrace: “Focus ligt op kampioenschap, toekomst is voor later”
  voetbal belgen in het buitenland

  Kobe Cools met Dudelange in razend spannende Luxemburg­se titelrace: “Focus ligt op kampioen­schap, toekomst is voor later”

  Een titelstrijd krijg je moeilijk spannender dan in Luxemburg momenteel. Op drie speeldagen van het einde staan liefst drie ploegen bovenaan met evenveel punten. Onder hen ook Dudelange F91 met Hingenaar Kobe Cools (ex-Anderlecht en RWDM) in de ploeg. Maar Cools en zijn makkers hebben hun lot niet meer in eigen handen aangezien een van de concurrenten, Fola Esch, nog een match te goed heeft.
 2. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"