De deelnemers aan de Dodentocht zullen opnieuw talrijk zijn.
Volledig scherm
De deelnemers aan de Dodentocht zullen opnieuw talrijk zijn. © David Legreve

Ongezien: Dodentocht op twee uur tijd uitverkocht

Wie nog wil deelnemen aan de Dodentocht in Bornem en nog niet over een ticket beschikt, is eraan voor de moeite. Alle tickets waren op twee uur tijd de deur uit.

9 reacties

 • EDMOND HAINE

  3 jaar geleden
  Tweemaal deelgenomen met goed resultaat. Nu val ik uit de boot. Spijtig waarom niet met voorrang werken voor diegenen die de 100km hebben overwonnen.
 • ETIENNE BOECKX

  3 jaar geleden
  Het is voor mij ook voor mij een tegenslag dat ik na mijn eerste deelname van vorig jaar die ik met succes deed niet kan deelnemen dit jaar. ook heb ik wel bedenkingen bij het feit dat 13000 inschrijvingen op 2 uur tijd mogelijk zijn, dit kan toch enkel via voorinschrijvingen waar ik dan toch de kans niet voor had. ( Wandelclubs ?) Ik wens alle deelnemers veel succes en veeeeel trainingsgenot want zonder beste mensen lukt dat niet.
 • Romain Thyssens

  3 jaar geleden
  Eerst is eerst is een eerlijke regeling. Maar als ze een verkeerde link geven aan 'de eersten' dan is het niet meer eerlijk. Deze verkoop was pritswerk.
 • Anton Van Zantvliet

  3 jaar geleden
  Ja Anne , je hebt gelijk maar ik begrijp ook de frustraties van velen die uit de boot vallen , maar het woordgebruik van Martine was idd niet van een acceptabel gehalte . Te snel gereageerd waarschijnlijk
 • rudy verlinden

  3 jaar geleden
  ik doe mee voor de 4de maal (telkens uitgewandelt).. en ik moet zeggen dat Martine gelijk heeft ...ik heb eens iemand na 3 km naar haar mama weten bellen (in tranen)om haar te komen halen omdat ze niet meer verder kon wegens te moe...tja ik begrijp Martine haar frustratie