Na een onderbreking van twee jaar vindt dit verlengde weekend opnieuw het Palingfestival plaats in Mariekerke, weliswaar in takeawayvorm. Het is een onverhoopt succes.
Volledig scherm
Na een onderbreking van twee jaar vindt dit verlengde weekend opnieuw het Palingfestival plaats in Mariekerke, weliswaar in takeawayvorm. Het is een onverhoopt succes. © Marc Aerts

Meeneemeditie Palingfestival is onverhoopt succes: “Toch nog mooi bedrag voor onze verenigingen”

MariekerkeNa een onderbreking van twee jaar vindt dit verlengde weekend opnieuw het Palingfestival plaats in Mariekerke, weliswaar in takeawayvorm. Het is een onverhoopt succes.

  1. Actiegroep Leefmilieu Rupelstreek verstuurt petitie naar minister Zuhal Demir (N-VA): “Geen draagvlak voor opvullen van BEGO-put”
    Niel/Schelle

    Actiegroep Leefmilieu Rupel­streek verstuurt petitie naar minister Zuhal Demir (N-VA): “Geen draagvlak voor opvullen van BEGO-put”

    Het verzet tegen het opvullen van de BEGO-put aan de Tuinlei in Schelle is nog steeds erg groot. Het afgelopen weekend hielden een twintigtal buurtbewoners en leden van de Actiegroep Leefmilieu Rupelstreek (ALR) een actie aan het postkantoor in Niel. Zij verstuurden daar maar liefst drie petities tegen de plannen richting minister Zuhal Demir (N-VA). “Dit druist in tegen het beleid van de minister zelf.”