Ondertekening van de charters van BIN ‘Liezele’ en ‘Barel’ .
Volledig scherm
Ondertekening van de charters van BIN ‘Liezele’ en ‘Barel’ . © Marc Aerts

Lokale politie Klein-Brabant houdt twee nieuwe buurtinformatienetwerken boven de doopvont: “BIN Liezele en Barel moeten veiligheidsgevoel verhogen”

Politiezone Klein-Brabant is twee buurtinformatienetwerken rijker. In het politiecommissariaat werden dinsdagavond de charters van BIN ‘Liezele’ en ‘Barel’ ondertekend. “Met deze BIN’s verhogen we het veiligheidsgevoel en versterken we de sociale cohesie”, zegt korpschef Jan Van de Vreken.

  1. Gemeenteraad zet licht op groen voor heraanleg van Matenstraat, oppositie stemt tegen: “Er is vooral naar subsidies gekeken”
    PREMIUM
    Niel

    Gemeente­raad zet licht op groen voor heraanleg van Maten­straat, oppositie stemt tegen: “Er is vooral naar subsidies gekeken”

    De gemeenteraad heeft het licht op groen gezet voor de heraanleg van de Matenstraat. Nochtans is de voltallige oppositie gekant tegen het project zoals het nu op tafel ligt. Vooral het feit dat er aan weerszijden van de straat fietspaden worden voorzien, stuit op protest. “Je gaat hierdoor net meer conflictpunten creëren”, meent Chris Ceuppens (Vooruit-Groen). “Dit is het best mogelijke ontwerp”, reageert schepen van Mobiliteit Steven Mattheus (Open Vld).