BORNEM - Ramkrakers viseerden in de nacht van maandag op dinsdag opnieuw een apotheek in Klein-Brabant. Deze keer werd er ingebroken in een apotheek langs de Boomstraat in Bornem.
Volledig scherm
PREMIUM
BORNEM - Ramkrakers viseerden in de nacht van maandag op dinsdag opnieuw een apotheek in Klein-Brabant. Deze keer werd er ingebroken in een apotheek langs de Boomstraat in Bornem. © Tim Van der Zeypen

Inbrekers viseren opnieuw apotheek in Klein-Brabant: “Mogelijke link tussen de inbraken wordt verder onderzocht”

BornemVoor een tweede keer in minder dan een week werd er in Klein-Brabant ingebroken in een apotheek. Opnieuw gingen de daders driest te werk en gooiden ze met een riooldeksel de glazen inkomdeur van de apotheek in de Boomstraat in Bornem in. “Ik heb inmiddels al contact gehad met mijn collega uit Puurs”, luidt het bij Bornem Pharma.

  1. Kasteel d’Ursel pakt uit met expo PRINT&PAINT: “Unieke collectie sitsen is na kwarteeuw terug thuis”
    PREMIUM
    Bornem

    Kasteel d’Ursel pakt uit met expo PRINT&PAINT: “Unieke collectie sitsen is na kwarteeuw terug thuis”

    Kasteel d’Ursel in Hingene (Bornem) zet vanaf donderdag de deuren wagenwijd open voor de nieuwe expo ‘PRINT&PAINT. 350 jaar bloemen op katoen’. “We tonen voor het eerst weer onze volledige collectie ‘sitsen’, de katoenen stoffen die eeuwenlang de kasteelmuren sierden. We vertellen het volledige historische verhaal, en combineren dit met werk van hedendaagse kunstenaars en ontwerpers”, zegt directeur Koen De Vlieger.