Het politiekantoor van Klein-Brabant in Bornem
Volledig scherm
Het politiekantoor van Klein-Brabant in Bornem © David Legreve

Inbrekers slaan op de vlucht na betrapping op heterdaad

 1. JEZ!-boot krijgt feestelijke ontvangst in Boom: “Dit trekt jonge gasten naar buiten”

  JEZ!-boot krijgt feestelij­ke ontvangst in Boom: “Dit trekt jonge gasten naar buiten”

  In Boom lijkt de paasvakantie nu al begonnen. De JEZ!-boot, de varende radiostudio van het jongerencollectief JEZ!, hield donderdagnamiddag halt aan de Heldenplaats en bracht in zijn kielzog heel wat volk mee. Burgemeester Jeroen Baert (N-VA) overhandigde een cheque, zanger Berre veroverde een heleboel harten en tal van jongeren gingen uit de bol. “Ik ben zelfs speciaal vanuit Frankrijk gekomen”, glundert Floriane (24).
  Boom
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 3. Dean Doncos ruilt Racing Mechelen voor City Pirates dat ook Köse (Mariekerke-Branst) haalt, maar Sawaneh ziet vertrekken: “Manier waarop is jammer”
  PREMIUM

  Dean Doncos ruilt Racing Mechelen voor City Pirates dat ook Köse (Mariekerke-Branst) haalt, maar Sawaneh ziet vertrekken: “Manier waarop is jammer”

  Wat al een beetje in de lucht hing werd deze week ook bevestigd. Na Kurt Weuts neemt Racing Mechelen aan het einde van het seizoen ook afscheid van Dean Doncos. De 24-jarige aanvaller vertrekt na vijf jaar bij groenwit en tekende bij reeksgenoot City Pirates. Wij noemden het vertrek bij Racing niet zozeer een verrassing, maar dat zag Doncos toch enigszins anders.