Arbeiders aan het werk op de begraafplaats van Bornem
Volledig scherm
Arbeiders aan het werk op de begraafplaats van Bornem © David Legreve

Geen nieuw kerkhof, minder budget voor CC Ter Dilft : “Besparingen zijn nodig om evenwicht te bereiken”

De nieuwe Bornemse coalitie van N-VA en IEDEREENBORNEM gaat op verschillende posten besparen. “We willen deze legislatuur nog voldoende investeren, zonder de belastingen te verhogen. Dan moeten we elders schrappen. Zo komt er geen nieuwe begraafplaats in de Barelstraat en moet ook CC Ter Dilft besparen”, zegt burgemeester Kristof Joos (N-VA)

0 reacties

 1. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"