Jaarmarkt in de straten van Bornem
Volledig scherm
Jaarmarkt in de straten van Bornem © David Legreve

FOTOREEKS. Dieren zijn terug van weggeweest op Bornem Jaarmarkt

BornemHet is traditioneel dé hoogdag van het jaar in Bornem: de jaarmarkt. Die palmde woensdag weer de centrumstraten in, en na enkele jaren zonder veeprijskamp waren ook de dieren opnieuw van de partij.

 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Buurt protesteert tegen plannen Kantvelde: “Voor de betonstop moet blijkbaar gans Mechelen Noord nog worden volgebouwd”
  PREMIUM
  Mechelen

  Buurt protes­teert tegen plannen Kantvelde: “Voor de betonstop moet blijkbaar gans Mechelen Noord nog worden volgebouwd”

  Buurtbewoners van de Oude Antwerpsebaan zijn zondag bijeengekomen om hun ongenoegen te uiten over de geplande ontwikkeling van Kantvelde. De plannen werden vastgelegd in een vernieuwd gewestelijk ruimtelijk uitvoeringsplan (GRUP), maar daar leggen ze zich niet bij neer. “Voor de betonstop moet blijkbaar gans Mechelen Noord nog worden volgebouwd.”