BORNEM - Kunstenares Julie Booms (28) opende net haar tentoonstelling 'The Eyes Of Time', toen Ter Dilft weer de deuren moest sluiten.
Volledig scherm
BORNEM - Kunstenares Julie Booms (28) opende net haar tentoonstelling 'The Eyes Of Time', toen Ter Dilft weer de deuren moest sluiten. © Tim Van der Zeypen

Expo ‘The Eyes of Time’ verhuist van CC Ter Dilft naar buitenlucht

BornemDe tentoonstelling ‘The Eyes of Time’ van kunstenares Julie Booms (28) verhuist van CC Ter Dilft in Bornem naar de buitenlucht. “Met een outdoor-expo en een reeks postkaartjes brengen we de werken deze winter ‘coronaproof’ tot bij het publiek.”

 1. Installateurs van zonnepanelen luiden alarmbel: “Mensen stellen plaatsing uit, wij zijn ook slachtoffers van deze beslissing”
  Bornem

  Installa­teurs van zonnepane­len luiden alarmbel: “Mensen stellen plaatsing uit, wij zijn ook slachtof­fers van deze beslissing”

  Niet alleen heel wat eigenaars van zonnepanelen zijn de dupe van het arrest van het Grondwettelijk Hof over de zonnepanelen en de digitale meter. Ook zonnepanelenplaatsers voelen nu al de gevolgen van de vernietiging van de regeling. “Klanten haken af of bestellingen worden uitgesteld. De overheid moet dringend een oplossing op lange termijn zoeken”, zegt Kelly Hofmans van SBR in Bornem.
 1. Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen
  Play
  bizar

  Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen

 2. Wilde achtervolging eindigt in mineur
  Play

  Wilde achtervol­ging eindigt in mineur