Het AZ Rivierenland, met campussen in Bornem en Rumst, heeft net haar duizendste COVID-19-patiënt opgenomen
Volledig scherm
Het AZ Rivierenland, met campussen in Bornem en Rumst, heeft net haar duizendste COVID-19-patiënt opgenomen © rv

Duizendste COVID-patiënt opgenomen in AZ Rivierenland

Bornem, RumstHet AZ Rivierenland, met campussen in Bornem en Rumst, heeft net haar duizendste COVID-19-patiënt opgenomen. “Onze andere behandelingen en onderzoeken kunnen blijven plaatsvinden, maar door het stijgende aantal besmettingen blijven we alert en sturen we dagelijks bij”, zegt afgevaardigd bestuurder Bart Van Bree

  1. FJC start lotgenotengroep voor mannelijke slachtoffers partnergeweld: “De politie-inspectrice zei: ‘U bent de man dus u bent de dader’”
    PREMIUM
    Mechelen

    FJC start lotgenoten­groep voor mannelijke slachtof­fers partnerge­weld: “De politie-inspectri­ce zei: ‘U bent de man dus u bent de dader’”

    “De politie-inspectrice zei: ‘Geef nu maar toe. U bent de man dus u bent de dader’. Het gaf mijn ex carte blanche voor nog meer geweld.” Een slachtoffer van partnergeweld getuigt over de muur van ongeloof waar hij als man op botste toen hij om hulp zocht en hij is lang niet alleen. Volgens cijfers wordt een man op vijf het slachtoffer van partnergeweld, maar ze worden heel vaak niet geloofd. FJC Mechelen wil het taboe doorbreken en richtte een lotgenotengroep op. Vlaams minister van Justitie Zuhal Demir kwam maandag luisteren.