David Legrève
Volledig scherm
© David Legrève

Dronken bestuurder belandt in voortuin

BornemEen automobilist is donderdagmiddag met zijn wagen in een voortuin belandt in Sas in Weert (Bornem). De auto raakte daarbij ook de gevel van een woning, de bestuurder probeerde echter nog te ontkomen.

 1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.
 2. Amy en Veerle organiseren beurs rond de dood in Hoeve De Vleug: “Taboe rond rouw en verlies is nog te groot, terwijl de juiste aanpak zó belangrijk is”
  PREMIUM
  Willebroek

  Amy en Veerle organise­ren beurs rond de dood in Hoeve De Vleug: “Taboe rond rouw en verlies is nog te groot, terwijl de juiste aanpak zó belangrijk is”

  ‘De Dood Leeft!’, zo doopten Amy Indjai en Veerle Vanassche heel toepasselijk hun allereerste beleefweekend rond rouw, afscheid en verlies in Willebroek. “Twee dagen lang kan je in de knap gerenoveerde Hoeve De Vleug terecht voor informatie, workshops en gesprekken rond thema’s waar we liever niet aan denken of over praten. Maar dit is net wél heel erg nodig, want alleen zo wordt de dood weer echt een deel van het leven.”