Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Burgerplatform Klimaat-Klein-Brabant annuleert Klimaatdag: “Moeilijke beslissing, want klimaat wacht niet tot COVID-19 wereld uit is”

Bornem, Puurs-Sint-AmandsHet Burgerplatform Klimaat-Klein-Brabant annuleert de geplande Klimaatdag van nu zondag 28 november in het Bornemse CC Ter Dilft. “Dit was een moeilijke beslissing. Het klimaatprobleem oplossen kan immers niet wachten tot COVID-19 de wereld uit is”, zegt Ludo Segers.

  1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
    TV

    RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

    Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.