Sören Van Laer pakte ook vorig jaar met zijn werk uit in eigen gemeente, tijdens het bloemenfestival 'Fleurs des Dames' in het kasteel d'Ursel.
Volledig scherm
Sören Van Laer pakte ook vorig jaar met zijn werk uit in eigen gemeente, tijdens het bloemenfestival 'Fleurs des Dames' in het kasteel d'Ursel. © David Legreve

Bornemse bloemsierkunstenaar opent pop-up in Boomstraat: “De wereld rondreizen is nu geen optie”

De Bornemse wereldtopper in bloemsierkunst Sören Van Laer (29) opent de deuren van zijn eigen pop-up-winkel in de Boomstraat. “Door corona is de wereld rondvliegen op dit moment niet mogelijk, maar stilzitten is niet aan mij besteed. Daarom bouwde ik samen met zakenpartner Aymeric Chaouche een leegstaand pand om tot tijdelijke bloemenzaak.”

 1. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 1. Morgen vieren de Amerikanen Thanksgiving. Maar wat is dat?
  Play

  Morgen vieren de Amerikanen Thanksgi­ving. Maar wat is dat?

 2. Skydiver springt uit ballon en slingert boven Californië
  Play

  Skydiver springt uit ballon en slingert boven Californië