De Bornemse sportkampioenen werden in de bloemetjes gezet
Volledig scherm
De Bornemse sportkampioenen werden in de bloemetjes gezet © Marc Aerts

Bornem zet sportkampioenen in de bloemetjes, G-golfer Jules Hallez wint sporttrofee

BornemMet een kampioenenviering en de uitreiking van de Bornemse sporttrofee, zette de gemeente Bornem alle sportievelingen die een bijzondere prestatie leverden in de bloemetjes. G-golfer Jules Hallez won de sporttrofee.

 1. Stad legt tweede Shopping Shuttle in: “Succes van gratis busjes verder uitbouwen”
  PREMIUM
  Mechelen

  Stad legt tweede Shopping Shuttle in: “Succes van gratis busjes verder uitbouwen”

  Vanaf zaterdag zet Mechelen een tweede Shopping Shuttle in, tussen Mechelen-Zuid en het stadscentrum. “Mensen die bijvoorbeeld via de afrit Mechelen-Zuid of vanuit Kapelle op-den-Bos en Zemst onze stad binnenkomen om een dagje te shoppen, kunnen gratis parkeren op een plaats vlakbij en worden snel en veilig naar het stadscentrum gebracht”, zegt schepen van Mobiliteit Vicky Vanmarcke.
 2. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.