BORNEM Sfeerbeelden van een vorige seniorensportdag in Breeven
Volledig scherm
BORNEM Sfeerbeelden van een vorige seniorensportdag in Breeven © David Legreve

Bornem organiseert seniorensportdag: “Ook elektrisch fietsen zit in aanbod”

BornemDe sportdienst van de gemeente Bornem organiseert op donderdag 13 oktober opnieuw een seniorensportdag in en rond recreatiedomein Breeven. Deelnemers kunnen kiezen voor een halve of hele dag sportplezier.

 1. Belgo Qatar Café wacht match tegen Kroatië niet af en bergt groot scherm al op: “Zelfs als we pinten gratis zouden weggeven, blijft volk thuis”
  Mechelen

  Belgo Qatar Café wacht match tegen Kroatië niet af en bergt groot scherm al op: “Zelfs als we pinten gratis zouden weggeven, blijft volk thuis”

  Nog voor de Rode Duivels hun laatste strohalm moeten grijpen tegen Kroatië houdt het Mechels Belgo Qatar Café het voor bekeken. Een keuze die initiatiefnemer Christian Lemable, bekend van ‘The Sky is the Limit’, naar eigen zeggen met pijn in het hart nam. “Maar zelfs als we de pinten gratis gaan weggeven, gaat het ons nog niet helpen”, klinkt het.
 2. Nieuwe recyclagepark pas in 2025 klaar: “Vijf jaar vertraging door vervuiling in ondergrond”
  PREMIUM
  Willebroek

  Nieuwe recyclage­park pas in 2025 klaar: “Vijf jaar vertraging door vervuiling in ondergrond”

  Het nieuwe recyclagepark van afvalintercommunale IVAREM in Willebroek zal pas in 2025 de deuren kunnen openen. De aanleg van de nieuwe ontsluitingsweg loopt immers vertraging op door een vervuiling in de bodem. “We moesten onze plannen aanpassen om de kostprijs te drukken”, zegt schepen Bavo Anciaux (Open Vld). “Wij blijven ondertussen sukkelen op het oude recyclagepark, zónder hulp”, kaart Willebroekenaar Dirk De Decker (80) aan.
 3. Van L’eef tot Sawadi: bij deze 6 lokale boetiekjes in de regio Mechelen kan je ook op Black Friday rekenen op een persoonlijke service
  PREMIUM
  Regio Mechelen

  Van L’eef tot Sawadi: bij deze 6 lokale boetiekjes in de regio Mechelen kan je ook op Black Friday rekenen op een persoonlij­ke service

  Morgen is het opnieuw Black Friday. Vooral grote winkelketens geven dan enorme kortingen op hun collecties. Maar deze feestdag voor de consument is ook de ideale gelegenheid om lokale boetiekjes in de kijker te zetten. Daar kan je steeds rekenen op persoonlijk en eerlijk advies. Wij hebben voor jou zes boetieks opgelijst in de regio Mechelen, die jouw bezoekje waard zijn: van L’eef in Mechelen tot Sawadi in Lier.