Landschapskunst van Estelle Chrétien in het park van Hingene
Volledig scherm
Landschapskunst van Estelle Chrétien in het park van Hingene © David Legreve

Artistieke wandeltocht in park d’Ursel: bomen met botten en onderbroeken

Voor een wandeling met een artistiek kantje moet je deze zomer in het park van kasteel d’Ursel in Hingene zijn. De Franse kunstenares Estelle Chrétien en haar kompaan Miguel Costa namen op vraag van CC Ter Dilft de laatste weken het kasteelpark onder handen. 

 1. VAKANTIETIPS VOOR THUISBLIJVERS. Met een peuter op trollenjacht in De Schorre: “Zou een trol boos worden als je aan zijn tenen kriebelt?”
  PREMIUM
  Boom

  VAKANTIE­TIPS VOOR THUISBLIJ­VERS. Met een peuter op trollen­jacht in De Schorre: “Zou een trol boos worden als je aan zijn tenen kriebelt?”

  Zit jij vandaag niet ergens op een strand in Turkije? Staat je tent gewoon in je tuin en dus niet op een camping in Zuid-Frankrijk? Geen Oostenrijkse koeien die je ’s ochtends wakker loeien? Geen nood, ook in Vlaanderen kan je heerlijk op vakantie. Onze regiojournalisten testen de leukste uitstapjes voor jullie uit. Vandaag: op trollenjacht in het provinciaal recreatiedomein De Schorre in Boom.
 2. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.