Archiefbeeld Real Elmos Herentals.
Volledig scherm
PREMIUM
Archiefbeeld Real Elmos Herentals. © Mpics

Zaalvoetbalwedstrijd ontspoort: “Keeperstrainer trok de broek van de hoofdref af”

Borgloon/HerentalsDe zaalvoetbalwedstrijd tussen Herentals en Borgloon eindigde afgelopen vrijdag in mineur. Borgloon zette het scorebord in de laatste minuut nog op 2-2 maar toen Herentals nog na het affluiten twee rode kaarten kreeg, werd het de keeperstrainer Davy Van Bael even te veel waarna hij de broek van hoofdref Kris Feytons op zijn enkels trok. “Een grote fout waar wellicht een zware straf aan zal vasthangen”, reageert Eddy Lambaerts van Real Elmos Herentals.

  1. Hasseltse schepen met Marokkaanse roots kritisch na rellen: “Marokko won zondag, maar 780.000 Belgische Marokkanen verloren”
    Hasselt

    Hasseltse schepen met Marokkaan­se roots kritisch na rellen: “Marokko won zondag, maar 780.000 Belgische Marokkanen verloren”

    De Hasseltse schepen met Marokkaanse roots Habib El Ouakili (RoodGroen+) is zeer kritisch voor de Marokkaanse relschoppers die zondag voor vernieling in Brussel en Antwerpen zorgden. “De verzekering zal de getroffenen vergoeden, maar jullie ruiten zijn voor altijd ingeslagen”, zegt hij. “Er is niets mis met sportieve rivaliteit, maar dit mag nooit tot geweld leiden.”