Volledig scherm
© Mine Dalemans

Weduwe (66) smeekt al vier jaar om erfenis van 160.000 euro, haar advocate is nu geschorst

Een 66-jarige weduwe uit Hasselt smeekt al vier jaar om de erfenis van haar echtgenoot. Het gaat om 160.000 euro. Omdat ze in 2015 nog illegaal in ons land verbleef, werd dat bedrag gestort op een derdenrekening van haar toegewezen pro-Deoadvocate, die het geld nooit doorstortte. De advocate (36) werd vorige week bij verstek veroordeeld en gaat in beroep tegen haar schorsing bij de Limburgse balie.  

15 reacties

 • Marc Bohets

  2 jaar geleden
  Waarom moet een erfenis of een schadevergoeding eigenlijk op een rekening van een advokaat terechtkomen in plaats van direct bij de rechthebbende ?
 • Chris Hom

  2 jaar geleden
  Die derdenrekengingen van advocaten en notarissen.... klaar voor gesjoemel ! Hoe en door wie worden deze rekeningen gecontroleerd ?
 • Carina Desmidt

  2 jaar geleden
  Ongelooflijk! Die advocaat zo meteen gevang in moeten is fraude en wat ze bezit die vrouw uit betalen. Snap niet erfenis is erfenis ook woon je in buitenland! Maar een werkmens zou eens 100 € moeten achterhouden meteen fraude !
 • Sarah Olemans

  2 jaar geleden
  Advocaten het zijn de grootste gangsters. Jan kent Piet en visa versa ik kan ervan meespreken
 • Jean Pollet

  2 jaar geleden
  Is de wet hier wel duidelijk genoeg ? of zijn er weer achterpoortjes (vb geld doorstorten ...na 1 maand )
 1. Radio 2 schenkt tulpenmuur aan wzc Villa Rosa
  Sint-Truiden

  Radio 2 schenkt tulpenmuur aan wzc Villa Rosa

  Deze zaterdag schonk Radio 2 aan het Abdijplein in Sint-Truiden een tulpenmuur aan woonzorgcentrum Villa Rosa. Deze onverwachte geste was het sluitstuk van de week van de tulp (zaterdag 16 tot en met 23 januari) en het startsein van de lente in bloemenland. De tulpenmeer werd gebouwd door Radio 2 en ‘Groen van bij ons’ en is een ontwerp van Stefan Van Berlo, Belgisch kampioen bloemschikken. Deze werd verder opgesteld door florist Kevin Lennertz.
 1. E40 gaat één nacht dicht tussen Aalst en Brussel voor bouw van nieuwe brug in Affligem
  Affligem

  E40 gaat één nacht dicht tussen Aalst en Brussel voor bouw van nieuwe brug in Affligem

  De E40 tussen Aalst en het knooppunt in Groot-Bijgaarden gaat begin februari één nacht volledig dicht voor de werken aan een nieuwe brug in Affligem. De dag nadien zal verkeer opnieuw mogelijk zijn, maar er zal het hele weekend maar één rijstrook beschikbaar zijn waardoor aanzienlijke hinder wordt verwacht. Ook in Aalst, Ninove, Roosdaal, Lennik, Ternat en Dilbeek wordt hinder verwacht in de omgeving van de omleiding.
 1. Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemotherapie: "De kinderen geven mij kracht"
  Play

  Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemothera­pie: "De kinderen geven mij kracht"

 2. Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken
  Play

  Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken