Door de aanrijding met de jogster aan de Bilterweg in  Hoepertingen, raakte de voorruit van de auto (deels) verbrijzeld .
Volledig scherm
PREMIUM
Door de aanrijding met de jogster aan de Bilterweg in Hoepertingen, raakte de voorruit van de auto (deels) verbrijzeld . © MMM

Verdachte (24) die mama (45) van twee doodreed, snelde in paniek naar zijn vader: “Heel zachte jongen die geen vlieg kwaad doet”

HoepertingenDe bestuurder (24) die vluchtmisdrijf pleegde nadat hij een jogster (45) doodreed, snelde na de feiten naar zijn vader die ook in Hoepertingen woonde. Hij bleek in paniek en wist niet wat te doen. Zijn vader bracht hem naar de politie, zodat hij zich daar kon gaan aangeven. Het voertuig wordt momenteel onderzocht door een verkeersdeskundige van het parket.

  1. Gezinsuitbreiding bij STVV: Binkie wordt vader van 1.000 schattige mini-Binkies
    Sint-Truiden

    Gezinsuit­brei­ding bij STVV: Binkie wordt vader van 1.000 schattige mi­ni-Bin­kies

    Een stevige gezinsuitbreiding bij de STVV-familie: clubmascotte Binkie en zijn echtgenote Binkini werden vandaag de fiere ouders van 1.000 mini-Binkies. De knuffelbeertjes vieren hun ‘babyborrel’ tijdens de thuiswedstrijd tegen Zulte-Waregem, maar je kan hen vanaf vandaag al ontdekken in de fanshop en webshop van STVV. Doelman Jo Coppens overhandigde de eerste Binkie-knuffel op Stayen aan Jules Stiers, één van de jongste abonnees van de club.