Valerie Kindermans (links) en Mireille Louwet (rechts), Valeries beste vriendin.
Volledig scherm
PREMIUM
Valerie Kindermans (links) en Mireille Louwet (rechts), Valeries beste vriendin. © RV

Valerie (45) komt om door aanrijding op kilometer van haar huis: “Lopen was haar passie, maar haar twee dochters waren echt haar alles”

Een 45-jarige alleenstaande moeder van twee kinderen is omgekomen tijdens het joggen. Ze werd in het Limburgse Hoepertingen aangereden door een chauffeur van 24 die na het ongeval doorreed. Even later werd de twintiger - een buschauffeur van De Lijn - door zijn vader alsnog naar de politie gebracht.

 1. Jogster en moeder van twee aangereden en overleden in Borgloon: verdachte (24) geeft zichzelf aan bij politie
  Borgloon

  Jogster en moeder van twee aangereden en overleden in Borgloon: verdachte (24) geeft zichzelf aan bij politie

  Bij een zwaar verkeersongeval met vluchtmisdrijf op de Bilterweg in Hoepertingen (Borgloon) is dinsdagvoormiddag 45-jarige een jogster om het leven gekomen. Het ongeval gebeurde op enkele honderden meters van waar het slachtoffer woont. Het betrokken voertuig zette na de aanrijding zijn weg verder. De bestuurder (24), die ook in de buurt woont, heeft zichzelf gemeld bij de politie.
 2. Kan ik vandaag nog een afspraak maken bij ‘t Scheep? Wanneer zet ik mijn afval buiten en hoe zet ik mijn Hasseltbon in?: Stad toont de weg via eigen app
  PREMIUM
  Hasselt

  Kan ik vandaag nog een afspraak maken bij ‘t Scheep? Wanneer zet ik mijn afval buiten en hoe zet ik mijn Hasseltbon in?: Stad toont de weg via eigen app

  Na meer dan 2 jaar hard werk lanceert het Hasselts stadsbestuur de eigen ‘Hasselt-app’. Daarmee is de Hasselaar elk uur van de dag gratis verbonden met de stad. De nieuwe app brengt heel wat dienstverlening dichter bij de Hasselaar. Denk daarbij aan een afspraak bij ‘t Scheep, een document of attest aanvragen én betalen bij de lokale handelaars via een digitale portefeuille. “Zo heb je de stad letterlijk in je broekzak”, aldus bevoegde schepen Frank Dewael (Open Vld).
 1. Verdachte (24) die mama (45) van twee doodreed, snelde in paniek naar zijn vader: “Heel zachte jongen die geen vlieg kwaad doet”
  PREMIUM
  Hoepertingen

  Verdachte (24) die mama (45) van twee doodreed, snelde in paniek naar zijn vader: “Heel zachte jongen die geen vlieg kwaad doet”

  De bestuurder (24) die vluchtmisdrijf pleegde nadat hij een jogster (45) doodreed, snelde na de feiten naar zijn vader die ook in Hoepertingen woonde. Hij bleek in paniek en wist niet wat te doen. Zijn vader bracht hem naar de politie, zodat hij zich daar kon gaan aangeven. Het voertuig wordt momenteel onderzocht door een verkeersdeskundige van het parket.
 2. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.