Payconiq by Bancontact Illustratie
Volledig scherm
Payconiq by Bancontact Illustratie © RV

Met Payconic betalen bij de stadsdiensten

BorgloonSinds kort is het mogelijk om volledig gratis contactloos te betalen bij de stadsdiensten van Borgloon.

 1. Aanklager vordert 12 jaar cel voor arts die liefdesrivale met insulinespuit wilde doden: “Een IQ van 130, maar door haar groot zelfbeeld kan ze niet om met afwijzing”
  PREMIUM

  Aanklager vordert 12 jaar cel voor arts die liefdesri­va­le met insuline­spuit wilde doden: “Een IQ van 130, maar door haar groot zelfbeeld kan ze niet om met afwijzing”

  Tot tweemaal toe drong een arts-specialist (46) uit Pelt in mei 2019 met een kap over het hoofd, handschoenen en mondmasker binnen in de woning van haar liefdesrivale in Rekem. Ze gaf zelf toe dat ze daarbij ook een injectienaald en ether bij zich had. Dat ze enkel met haar slachtoffer wilde praten, geloofde de aanklager niet. “Toen haar verliefdheid niet beantwoord werd, koos ze voor de meest extreme oplossing”. De verdediging ging zwaar in de tegenaanval.
  Tongeren
 2. BINNENKIJKER. Wonen op de set van Rundskop in stulpje met 20 slaapkamers en buitenzwembad? Voor 2,45 miljoen is het kasteel van Velm van u
  PREMIUM

  BINNENKIJ­KER. Wonen op de set van Rundskop in stulpje met 20 slaapka­mers en buitenzwem­bad? Voor 2,45 miljoen is het kasteel van Velm van u

  Op zoek naar een nieuwe stek in het hart van Haspengouw en mag het wel wat meer zijn? Wat dacht u van een optrekje in de Truiense deelgemeente Velm, met maar liefst 20 slaapkamers, meerdere badkamers en een inrichting die geschiedenis en bijzondere verhalen ademt? Onze reporter ging op verkenning in het kasteel met uitgebreide parktuin. “Ja, er komt toch een bepaalde levensstijl bij kijken.”
  Sint-Truiden