Christel Ramaekers woont in een Amerikaanse schoolbus.
Volledig scherm
PREMIUM
Christel Ramaekers woont in een Amerikaanse schoolbus. © Mine Dalemans

Limburgse Christel (42) woont in Amerikaanse schoolbus: “Eropuit trekken? Dat zit gewoon in mij”

BorgloonWonen in een voertuig en zelf kiezen waar je strandt: het klinkt als de ultieme vrijheid, en dat kan Christel Ramaekers (42) alleen maar bevestigen. De Limburgse, die afkomstig is uit Diepenbeek, zette in volle coronacrisis haar woning in Borgloon te koop en maakte van een Amerikaanse schoolbus haar thuis. “Ik ben een heel onrustig persoon, maar vertoeven in de natuur zorgt voor veel kalmte.”

 1. Leander Dedroog en Limburg United staken deze week de kopjes bij elkaar na enkele mindere weken: “We zullen Antwerp Giants en Bergen dit weekend met vertrouwen ontvangen”
  basketbal bnxt-league

  Leander Dedroog en Limburg United staken deze week de kopjes bij elkaar na enkele mindere weken: “We zullen Antwerp Giants en Bergen dit weekend met vertrouwen ontvangen”

  Vrijdagavond start de BNXT-league en voor Limburg United is het openingsweekend loodzwaar. Eerst krijgen de hoofdstedelingen Antwerp Giants op bezoek en op zondagnamiddag komt Bergen over de vloer. Power forward Leander Dedroog (22) is overtuigd dat Limburg United klaar is voor een boeiend weekend.
 2. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.