Het ongeval gebeurde in de Bilterweg in Borgloon.
Volledig scherm
Het ongeval gebeurde in de Bilterweg in Borgloon. © Marco Mariotti

Jogster en moeder van twee aangereden en overleden in Borgloon: verdachte (24) geeft zichzelf aan bij politie

BorgloonBij een zwaar verkeersongeval met vluchtmisdrijf op de Bilterweg in Hoepertingen (Borgloon) is dinsdagvoormiddag 45-jarige een jogster om het leven gekomen. Het ongeval gebeurde op enkele honderden meters van waar het slachtoffer woont. Het betrokken voertuig zette na de aanrijding zijn weg verder. De bestuurder (24), die ook in de buurt woont, heeft zichzelf gemeld bij de politie. 

 1. KIJK. Hasseltse school wint bezoek van Tom Waes dankzij indrukwekkende veldslag: “Met zwaarden, schilden en alles erop en eraan”
  PREMIUM
  Hasselt

  KIJK. Hasseltse school wint bezoek van Tom Waes dankzij indrukwek­ken­de veldslag: “Met zwaarden, schilden en alles erop en eraan”

  Een veldslag tussen de Romeinen en Eburonen? Dan is Tom Waes tegenwoordig nooit veraf. De leerlingen en leerkrachten van het Virga Jessecollege in Hasselt gingen elkaar te lijf met nepzwaarden en -schilden. En daarvan was de ‘Het Verhaal van Vlaanderen’-presentator onder de indruk. “Wat zo'n video op YouTube allemaal niet kan teweegbrengen”, lacht adjunct-directeur Stijn Vandevelde.
 2. Genkse supporter riskeert 8 maanden cel na uithaal naar Standard-fan: “Hij stampte hem recht op het hoofd”
  PREMIUM
  Genk

  Genkse supporter riskeert 8 maanden cel na uithaal naar Standard-fan: “Hij stampte hem recht op het hoofd”

  Op 23 april 2021, twee dagen voor de bekerfinale waarin KRC Genk Standard klopte, raakten twee ‘harde kern’ supportersgroepen van beide voetbalploegen slaags aan het clublokaal in Genk. Een Genk-supporter(42) riskeert nu 8 maanden cel omdat hij een Luikse Standard-fan die niet op tijd wegraakte op het hoofd stampte. “Het is uit de hand gelopen”, geeft zijn advocaat toe.
 3. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.