Het ongeval gebeurde in de Bilterweg in Borgloon.
Volledig scherm
Het ongeval gebeurde in de Bilterweg in Borgloon. © Marco Mariotti

Jogster en moeder van twee aangereden en overleden in Borgloon: verdachte (24) geeft zichzelf aan bij politie

BorgloonBij een zwaar verkeersongeval met vluchtmisdrijf op de Bilterweg in Hoepertingen (Borgloon) is dinsdagvoormiddag 45-jarige een jogster om het leven gekomen. Het ongeval gebeurde op enkele honderden meters van waar het slachtoffer woont. Het betrokken voertuig zette na de aanrijding zijn weg verder. De bestuurder (24), die ook in de buurt woont, heeft zichzelf gemeld bij de politie. 

 1. Museum De Mindere brengt eenzaamheid in beeld met nieuwe expo: “Een thema van alle tijden en van iedereen”
  Sint-Truiden

  Museum De Mindere brengt eenzaam­heid in beeld met nieuwe expo: “Een thema van alle tijden en van iedereen”

  Vandaag opent de nieuwe expo ‘Waar schuilt eenzaamheid’ in Museum De Mindere in Sint-Truiden. Centraal staan sprekende woorden en beelden die eenzaamheid zo herkenbaar mogelijk in beeld brengen. De expo is het resultaat van persoonlijke verhalen en ervaringen van Truienaren. Het project kwam tot stand na een samenwerking tussen Avansa Limburg, het Zorgbedrijf, museum De Mindere en het lokaal bestuur Sint-Truiden.
 2. Hasseltse schepen met Marokkaanse roots kritisch na rellen: “Marokko won zondag, maar 780.000 Belgische Marokkanen verloren”
  Hasselt

  Hasseltse schepen met Marokkaan­se roots kritisch na rellen: “Marokko won zondag, maar 780.000 Belgische Marokkanen verloren”

  De Hasseltse schepen met Marokkaanse roots Habib El Ouakili (RoodGroen+) is zeer kritisch voor de Marokkaanse relschoppers die zondag voor vernieling in Brussel en Antwerpen zorgden. “De verzekering zal de getroffenen vergoeden, maar jullie ruiten zijn voor altijd ingeslagen”, zegt hij. “Er is niets mis met sportieve rivaliteit, maar dit mag nooit tot geweld leiden.”
 3. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.