Johnny en Jozef kruipen nog eens achter het stuur.
Volledig scherm
PREMIUM
Johnny en Jozef kruipen nog eens achter het stuur. © Karolien Coenen

INTERVIEW. Jozef en Johnny uit ‘Het leven zoals het is: autorijschool’: “Zelfs 22 jaar later worden we nog dagelijks herkend”

Borgloon“Jozef, Jozef, Jozef... Godverdomme, wat doet ge toch? Zet uw clingoteur aan!”  Met die woorden werden Johnny (68) en zijn zoon Jozef (40) plots onsterfelijk. Hun passage in ‘Het leven zoals het is: autorijschool’ mag dan 22 jaar oud zijn, het programma laat hen geen dag los. “Of Jozef nu eindelijk zijn rijbewijs heeft behaald, wil iedereen altijd weten”, lacht vader Johnny. Dat gingen wij eens checken bij Jozef thuis in Hoepertingen.

 1. Ex-volleybalspeelster Nora Horions (54) wandelt 80 kilometer voor zieke kinderen bij Tuki vzw: “Ik kreeg zelf acht maanden lang medicatie. Niets voor die kinderen doen, is geen optie”
  PREMIUM
  Hasselt

  Ex-volleybal­speel­ster Nora Horions (54) wandelt 80 kilometer voor zieke kinderen bij Tuki vzw: “Ik kreeg zelf acht maanden lang medicatie. Niets voor die kinderen doen, is geen optie”

  Een wandeltocht van 80 kilometer van Knokke-Heist naar de Panne: dat staat zaterdag op het programma van Hasseltse ex-volleybalspeelster Nora Horions (54) en haar neven Yannick (29) en Kim (36) Vanbrabant. De drie hopen zo, samen met een sleutelhangerverkoop en een gesigneerd truitje van Wout Van Aert, 7.000 euro in te zamelen voor kinderen met een levensbedreigende ziekte die Tuki vzw ondersteunt. “Zelfs één van de zwaarste schouderbreuken houdt me niet tegen om die kilometers voor hen te wandelen”, zegt Nora.
 1. Van LEF in Tessenderlo tot Prana Bio Bulk in Heusden-Zolder: in deze 7 winkels in Limburg winkel je verpakkingsvrij
  PREMIUM
  Limburg

  Van LEF in Tessender­lo tot Prana Bio Bulk in Heus­den-Zol­der: in deze 7 winkels in Limburg winkel je verpak­kings­vrij

  Mei Plasticvrij is een campagne waarbij je wordt aangespoord om heel de maand mei zo weinig mogelijk plastic en ander afval te verzamelen. Door je eigen afvalberg te verkleinen draag je je steentje bij aan het milieu. Om je extra te motiveren zochten wij 7 leuke zaken in Limburg voor je op die zich bewust zijn van de afvalproblematiek. Van LEF in Tessenderlo tot Prana Bio Bulk in Heusden-Zolder: Met deze Limburgse winkels hou jij de maand mei plasticvrij.