In Borgloon is alvast sneeuw gevallen.
Volledig scherm
In Borgloon is alvast sneeuw gevallen. © Greet Henderix

IN BEELD. Eerste sneeuwvlokken vallen over Borgloon

BorgloonWie vanochtend de gordijnen opentrok in Borgloon, botste op een wit tapijt. De eerste sneeuwvlokken van het jaar zijn er gevallen, en dat zorgt voor een mooi winters tafereel.

 1. Acht jaar cel voor verkrachting hangt boven hoofd van Truienaar (49), maar vermeend slachtoffer woont nog steeds bij hem in
  Sint-Truiden

  Acht jaar cel voor verkrach­ting hangt boven hoofd van Truienaar (49), maar vermeend slachtof­fer woont nog steeds bij hem in

  Vanmiddag werd in de correctionele rechtbank van Hasselt een zeer opmerkelijke zaak behandeld. Er werd een celstraf van maar liefst acht jaren gevorderd ten aanzien van een 49-jarige man uit Sint-Truiden. Hij wordt beschuldigd van de jarenlange verkrachting van zijn stiefdochter. Opvallend: de man woont nog steeds in bij het slachtoffer en diens moeder. Hij maakt zelfs doodleuk trouwplannen met die laatste.
 2. Roemenen excuseren zich voor diefstal: “Als we wisten dat kinderen thuis waren, hadden we niet ingebroken”
  PREMIUM
  Sint-Truiden

  Roemenen excuseren zich voor diefstal: “Als we wisten dat kinderen thuis waren, hadden we niet ingebroken”

  Dit najaar tussen 21 september en 1 oktober 2020 drongen twee Roemeense inbrekers van 25 en 29 jaar een appartement in Sint-Truiden binnen. Op dat moment waren enkel de twee kinderen van 11 en 15 jaar thuis. Gelukkig merkten ze niets van de inbraak, maar hun moeder stelde zich wel burgerlijke partij. De Roemenen excuseerden zich en vertelden het appartement niet te hebben beroofd als ze geweten hadden dat enkel de kinderen thuis waren.
 1. Takeaway in porselein en hout? In Hasselt kan het: “Mensen zijn al die plastic potjes beu”
  PREMIUM
  Hasselt

  Takeaway in porselein en hout? In Hasselt kan het: “Mensen zijn al die plastic potjes beu”

  Chef Ramis Pirigam (39) van Butcher Grill&Bar in Hasselt is nooit verlegen om een ‘specialleke’. De restauranthouder was ruim een jaar geleden de eerste in België die een steak bedekt met echt bladgoud serveerde. Nu wil hij opnieuw een nieuwigheid lanceren. “Ik zie heel veel restaurants werken met van die klassieke ‘bakjes’ waarin het eten wordt gedaan. Volgens mij mag het wel wat meer zijn.”
 1. Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"
  Play

  Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"

 2. Nieuwe beelden tonen hoe bestormers Capitool op zoek gaan naar Nancy Pelosi
  Play

  Nieuwe beelden tonen hoe bestormers Capitool op zoek gaan naar Nancy Pelosi