Toon Royackers
Volledig scherm
© Toon Royackers

Dieven weg met juwelen en electronica

0 reacties

 1. Limburgse Futsalteams blijven verrassen: “Borgloon op kop, Full Hasselt en Eisden Dorp op een gedeelde tweede stek”
  futsal eerste nationale

  Limburgse Futsal­teams blijven verrassen: “Borgloon op kop, Full Hasselt en Eisden Dorp op een gedeelde tweede stek”

  De Limburgse Futsalteams in eerste nationale blijven verbazen. Renolim Borgloon ging Charleroi in eigen huis verslaan en blijft met het maximum van de punten de klassering aanvoeren. Full Hasselt en ZVK Eisden Dorp wonnen hun thuiswedstrijd tegen respectievelijk Proost Lierse en My-Cars Chatelet en prijken op een gedeelde tweede plaats met drie punten achterstand op leider Borgloon.
 2. Politiezones uit hele land naar ‘Police Drone Day’ in Hasselt: “Technologie wordt steeds belangrijker in politiewerking”
  PREMIUM
  Hasselt

  Politiezo­nes uit hele land naar ‘Police Drone Day’ in Hasselt: “Technolo­gie wordt steeds belangrij­ker in politiewer­king”

  Op initiatief van de politie Limburg Regio Hoofdstad (LRH) vindt vandaag voor het eerst de ‘Police Drone Day’ plaats op het vliegveld Aero Kiewit in Hasselt. Liefst 180 werkkrachten van politiezones en hulpverleningsdiensten over heel het land trokken erheen om expertise en informatie uit te wisselen. “Een absolute noodzaak, want het laatste jaar werden we gebombardeerd met vragen over drones en de werking errond”, aldus de politiezone Limburg Regio Hoofdstad.