Volledig scherm
© Photo News

De coronacijfers in Borgloon van woensdag 14 oktober

 1. Zoektocht naar ‘Pyromaan van Kuttekoven’ nog niet ten einde: vrouw (41) riskeert een jaar cel voor kleinere brandhaarden
  Borgloon

  Zoektocht naar ‘Pyromaan van Kuttekoven’ nog niet ten einde: vrouw (41) riskeert een jaar cel voor kleinere brandhaar­den

  Een 41-jarige vrouw uit Borgloon riskeert een celstraf van een jaar, mogelijk met uitstel, voor een aantal kleinere brandstichtingen in Kuttekoven. In een lijvig dossier ging men jarenlang op zoek naar de ‘Pyromaan van Kuttekoven’ die tussen 2013 en 2017 herhaaldelijk kleinere en grotere brandhaarden veroorzaakte in de Kleestraat in Borgloon. De vrouw die nu voor de strafrechter stond, stak onder zware druk een voetbaltafel en een deken in brand.
 2. Keramist Dominique (52) uit Borgloon blijft positief in moeilijke tijden: “Corona geeft me éindelijk tijd voor eigen webshop”
  Borgloon

  Keramist Dominique (52) uit Borgloon blijft positief in moeilijke tijden: “Corona geeft me éindelijk tijd voor eigen webshop”

  Ondanks dat de coronapandemie kwalijke gevolgen met zich meedraagt, blijft de Loonse pottenbakker en keramist Dominique Gelis (52) positief. Al negen jaar draait ze moderne creaties voor particulieren en restaurants in en om de streek, en geeft ze haar passie door via workshops. “Corona steekt daar nu een stokje voor, maar geeft me wél eindelijk de tijd voor mijn online webshop.”
 1. Presentator krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona
  Play

  Presenta­tor krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona

 2. Tientonner van Amazon probeert bestelwagen van de weg te rammen
  Play

  Tientonner van Amazon probeert bestelwa­gen van de weg te rammen