Volledig scherm
© Photo News

De coronacijfers in Borgloon van dinsdag 20 oktober

 1. Trainer-coach Guy Beckers (ZVK Eisden Dorp): “Het is wachten op een definitieve datum voor de herstart van de futsalcompetitie”

  Trai­ner-coach Guy Beckers (ZVK Eisden Dorp): “Het is wachten op een definitie­ve datum voor de herstart van de futsalcom­pe­ti­tie”

  Ook in het futsal ligt de competitie nog steeds stil. De laatst gespeelde competitiespeeldag dateert ondertussen van 9 oktober. Terwijl de veldvoetbalploegen de datum van de herstart reeds kennen, is dit nog niet het geval bij het futsal. Ook ZVK Eisden-Dorp trainer Guy Beckers moet ons het antwoord schuldig blijven. “In de zaalsporten gelden andere regels dan in het veldvoetbal. Ik verwacht de herstart tijdens het tweede weekend van januari, maar zekerheid hierover is er nog niet”, aldus Beckers.
 1. Hasseltse broers riskeren 7 en 8 jaar cel voor inbraken en drugshandel
  Hasselt

  Hasseltse broers riskeren 7 en 8 jaar cel voor inbraken en drugshan­del

  Twee Hasseltse broers van 23 en 20 jaar riskeren respectievelijk 7 en 8 jaar cel omdat ze worden aanzien als kopstukken van een criminele bende die zich onder meer bezig hield met inbraken, diefstallen en drugshandel. Daarnaast kijken ze aan tegen boetes van 12.000 euro en 16.000 euro. De drugstrafiek zou gelopen hebben tussen Nederland en via België tot in Duitsland. Verder riskeert ook een 35-jarige specialist in kluisdiefstallen zes jaar cel en werd er vijf jaar cel gevorderd voor vier helpende figuren. Zeven andere beklaagden riskeren celstraffen tot vier jaar.
 1. Nieuwsgierige walvishaai zwemt naar speedboot
  Play

  Nieuwsgie­ri­ge walvishaai zwemt naar speedboot

 2. Vluchtende moordverdachte belandt in water
  Play

  Vluchtende moordver­dach­te belandt in water