Joachim Lambrechts, districtsburgemeester Marij Preneel en Lucia Biancalana
Volledig scherm
Joachim Lambrechts, districtsburgemeester Marij Preneel en Lucia Biancalana © Klaas De Scheirder

Walls of Boho groot succes: “Laten zien dat streetart ook gewoon mooi kan zijn”

Van Borgerhout een ‘graffitidistrict’ maken en ondertussen de straten wat meer kleur geven, dat was het idee dat Borgerhoutenaar en kunstenaar Joachim Lambrechts voor ogen had met het project Walls of Boho. Vijf muren in het district kregen de afgelopen week een kunstenaar op bezoek. Woensdag werden de muren officieel voorgesteld.

0 reacties

 1. Deejay wordt maandenlang verrast door kerstfiguren en bizarre situaties: “En dan vraagt de Kerstman plots of ik op Tomorrowland Mainstage wil spelen”
  PREMIUM
  TOMORROWLAND

  Deejay wordt maanden­lang verrast door kerstfigu­ren en bizarre situaties: “En dan vraagt de Kerstman plots of ik op Tomorrow­land Mainstage wil spelen”

  Een kerstman die langskomt op je werk of terwijl je op restaurant zit... midden in de lente. Een flashmob van vier dansende kerstfiguren of je huis dat plots verlicht is alsof het 25 december is... maar dan op 25 mei. Deejay Delafino wist niet wat hem overkwam de maanden voor Tomorrowland, tot hij plots een brief kreeg van de Kerstman met de vraag of hij het hoofdpodium van het festival wilde openen: “Ik ben in tranen uitgebarsten.”
 2. TERRASTIP. Het Leienpaleis in Antwerpen: Verborgen neoclassicistische parel aan het Stadspark
  PREMIUM
  ANTWERPEN

  TERRASTIP. Het Leienpa­leis in Antwerpen: Verborgen neoclassi­cis­ti­sche parel aan het Stadspark

  Zin in iets nieuws? Stop met zoeken. Hier kom je te weten welk terras het ontdekken waard is deze zomer. Van koffieshop tot ijsjestent en van brasserie tot fine dining. Met deze week verborgen parel in het hart van de Koekenstad: het prachtige Leienpaleis, waar je naast cultuur opsnuiven ook kan genieten van een gezellige bar en restaurant met erg verzorgde gerechten en bovenvriendelijke bediening.