Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Belga

Vrouw gewond na sprong uit raam bij politiecontrole op lockdownfeestje

BorgerhoutDe Antwerpse politie heeft zaterdagavond een lockdownfeestje stilgelegd waar 16 personen aanwezig waren. Een vrouw probeerde de politie te ontvluchten door uit het raam te springen, zij raakte gewond aan de schouder.

 1. Eerste testevenement in Bourlaschouwburg goed verlopen: “Je voelde de honger bij het publiek, het applaus voelde als een ontlading”
  ANTWERPEN

  Eerste testevene­ment in Bourla­schouw­burg goed verlopen: “Je voelde de honger bij het publiek, het applaus voelde als een ontlading”

  “Dit is níet het nieuwe normaal, cultuur is veilig.” Het Antwerpse Toneelhuis kon zaterdagavond niet genoeg benadrukken dat de première van de voorstelling ‘April’ een testevenement was. “Het is niet de bedoeling dat onze bezoekers vanaf nu telkens twee coronatesten moeten ondergaan, we doen dit enkel om de luchtkwaliteit te meten en de logistiek uit te testen.”
 2. Pirate Piercing blij met heropening contactberoepen: “Hopelijk zijn we nu écht vertrokken en zijn we binnenkort niet alweer de zondebok”
  PREMIUM
  Turnhout/Antwerpen

  Pirate Piercing blij met heropening contactbe­roe­pen: “Hopelijk zijn we nu écht vertrokken en zijn we binnenkort niet alweer de zondebok”

  Lucas Verheijen is blij dat hij maandag weer klanten mag ontvangen in zijn tattoo- en piercingzaken Pirate Piercing in Turnhout en Antwerpen. De voorbije maanden zijn zwaar geweest. Bijklussen in de bouw was noodzakelijk om het hoofd boven water te houden. “Het voelde dikwijls toch aan als geviseerd worden ook al investeerden we als geen ander in veiligheid”, klinkt het bij Lucas Verheijen.
 1. Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”
  Play

  Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”

 2. Vrachtwagen breekt doormidden na treinbotsing
  Play

  Vrachtwa­gen breekt doormidden na treinbot­sing