CVDP
Volledig scherm
© CVDP

Twee crèches in Borgerhout moeten 'inkrimpen’ na inspectie: “Maar hier stopt het niet, ik teken bezwaar aan”

BorgerhoutDe crèches ‘t Droomertje en ‘t Droomertje 2 in Borgerhout moeten vanaf 15 augustus inkrimpen. Kind en Gezin besliste dat het aantal plaatsen zal verminderd worden van 27 naar 18, en van 30 naar 18. Marlies Verboven, zaakvoerster van de kinderdagverblijven, is het echter niet eens met de beslissing. 

  1. Muziek-walhalla Keymusic met vestigingen over heel Benelux twee keer failliet in drie jaar: “Zelfs Jon Bon Jovi kwam er over de vloer”
    BENELUX

    Mu­ziek-walhalla Keymusic met vestigin­gen over heel Benelux twee keer failliet in drie jaar: “Zelfs Jon Bon Jovi kwam er over de vloer”

    Eén van de grootste muziekwinkelketens van de Benelux - Keymusic - is voor de tweede keer in drie jaar tijd failliet gedraaid. In 2019 ging het bedrijf een eerste keer op de fles. De Nederlandse overnemer investeerde veel in de zaak - met onder andere een nieuw hoofdkwartier op het Antwerpse Eilandje - maar kon onmogelijk rekening houden met de pandemie die enkele maanden later startte. Vrijdag werd er een zoektocht gestart naar een overnemer van de Belgische vestigingen in Antwerpen, Brussel, Gent en Temse. “Samen goed voor meer dan twee miljoen euro aan instrumenten.”