Ambassadeur Sandra Bekkari hielp donderdagochtend in de regionale Voedselbank in Mortsel en bij de voedselbedeling bij Moeders Voor Moeders in Borgerhout.
Volledig scherm
Ambassadeur Sandra Bekkari hielp donderdagochtend in de regionale Voedselbank in Mortsel en bij de voedselbedeling bij Moeders Voor Moeders in Borgerhout. © Klaas De Scheirder

Sandra Bekkari helpt bij bedeling Voedselbanken: “Jonge mama’s met een maandelijks budget van honderd euro, dat raakt me diep”

Bijna 170.000 mensen in ons land doen beroep op de wekelijkse voedselbedelingen van de Voedselbanken. Voedingsdeskundige en tv-gezicht Sandra Bekkari stak donderdagochtend mee de handen uit de mouwen in Antwerpen. “De motivatie die ik zie bij de vrijwilligers is hartverwarmend.”

3 reacties

 • rik van dijck

  2 jaar geleden
  En papa’s dan ?? Zelfs met drie kinderen ??
 • Ann Deronge

  2 jaar geleden
  Amai geweldig Sandra, je hebt echt een hart van goud ❤️
 • Wouters Bernadette

  2 jaar geleden
  Sandra Bekkari heeft het hart op de juiste plaats. Fantastisch !
 1. Jan (39) uit Borgerhout organiseert fysieke en coronaproof teambuildings: “Collega’s hebben nood aan dat praatje aan het koffiemachine dat niet meer bestaat”
  BORGERHOUT

  Jan (39) uit Borgerhout organi­seert fysieke en corona­proof teambuil­dings: “Collega’s hebben nood aan dat praatje aan het koffiema­chi­ne dat niet meer bestaat”

  Wat we het afgelopen jaar duidelijk geleerd hebben is wat we het meeste missen als we in ons kot opgesloten zitten. Jan Masereel (39) uit Borgerhout blijft als drijvende kracht achter Content’ment toch nog fysieke teambuildings en groepsactiviteiten organiseren binnen de lockdownlijntjes. “Mensen zijn niet gemaakt om heel lang in hun kot te blijven, dat steek je niet weg met een maatregel meer of minder.”
 2. Woonproject Chapel in oud-klooster krijgt eindelijk groen licht: “Koffiebar moet brug naar buurt slaan”
  PREMIUM
  Borgerhout

  Woonpro­ject Chapel in oud-kloos­ter krijgt eindelijk groen licht: “Koffiebar moet brug naar buurt slaan”

  Na drie jaar heeft Chapel, het cohousingproject op de grens van Antwerpen-Noord en Borgerhout, eindelijk een vergunning beet. De werken aan het omvangrijke woonproject – naast privéwoningen komt er een ‘stadsbos’, een buitenzwembad én een publieke koffiebar - starten wellicht dit najaar en zullen twee à drie jaar duren. Op de site zat de voorbije twee zomers de populaire horecazaak Bar Chapel.
 1. Waar kwam dat vandaan? Bliksem slaat in op klaarlichte dag
  Play

  Waar kwam dat vandaan? Bliksem slaat in op klaarlich­te dag

 2. Alles voor de wetenschap! Nederland opent testcafé waar je nu al een pintje kan drinken
  Play

  Alles voor de wetenschap! Nederland opent testcafé waar je nu al een pintje kan drinken