Politie verspreidt beelden van granaataanslag in Borgerhout

De federale politie heeft vrijdag een opsporingsbericht verspreid over de granaataanslag in het Antwerpse district Borgerhout op maandag 2 september. Er werd toen in alle vroegte een granaat gegooid tussen enkele geparkeerde auto’s in de Guldensporenstraat. De aanslag kadert binnen het aanhoudende geweld in het Antwerpse drugsmilieu.

2 reacties

 • Kenny Deloof

  2 jaar geleden
  De familie SA en de familie El H. 2 drugsfamilies wonen tegenover elkaar. De familie El H plaatste camera aan hun gevel om hun business toch een beetje veilig te stellen, spreekt voor zich natuurlijk. Misschien ver gezocht maar kan de politie daar misschien eens een kijkje nemen ?
 • Lieven Vermandere

  2 jaar geleden
  Professioneel uitgevoerd, zoveel is zeker.
 1. Pakistaanse moskee van Antwerpen verliest erkenning, ook moskee De Koepel moet eraan geloven
  Antwerpen

  Pakistaan­se moskee van Antwerpen verliest erkenning, ook moskee De Koepel moet eraan geloven

  Moskee Noor-ul-Haram, de Pakistaanse moskee van Antwerpen, verliest na een procedure van een jaar haar erkenning. Vlaams minister van Samenleven Bart Somers (Open VLD) besliste dat omwille van interne conflicten die de goede werking van de moskee onmogelijk maakten. Somers is wat betreft de Antwerpse moskeeën echter niet aan zijn proefstuk toe: hij startte diezelfde procedure voor moskee De Koepel.