De Nederlandse artiest Eefje De Visser komt op 9 juni naar De Roma in Borgerhout.
Volledig scherm
De Nederlandse artiest Eefje De Visser komt op 9 juni naar De Roma in Borgerhout. © Illias Teirlinck

Nederlandse Eefje De Visser binnenkort twee dagen in De Roma

BorgerhoutNiet één maar twee concerten geeft Eefje De Visser in De Roma. Op 9 en 10 juni kan je er terecht voor een avond vol melancholische pop en zwoele beats. Het is niet de eerste keer dat de Nederlandse artiest optreedt in de concertzaal: ook vorig jaar in juni speelde ze de pannen van het dak.

 1. Nachtclub Ampere houdt laatste dans voor zomerstop: “Door overaanbod zomerfestivals is club open houden onbegonnen werk”
  ANTWERPEN

  Nachtclub Ampere houdt laatste dans voor zomerstop: “Door overaanbod zomerfesti­vals is club open houden onbegonnen werk”

  Nachtclub Ampere aan het Centraal Station heeft beslist om tot september opnieuw de deuren te sluiten. “De zomer is traditioneel een moeilijke periode voor discotheken omdat de meeste feestvarkens dan liever in openlucht feesten maar met het overaanbod aan festivals en openluchtconcerten is het deze zomer echt onbegonnen werk om een club open te houden.”
 2. Een playbackende Bart De Wever naast De Strangers, een montere Bob Cools en heel veel gelukkige koppels: dit was de inauguratie van het gerestaureerde stadhuis
  PREMIUM
  Antwerpen

  Een playbacken­de Bart De Wever naast De Strangers, een montere Bob Cools en heel veel gelukkige koppels: dit was de inaugura­tie van het gerestau­reer­de stadhuis

  Zaterdag 18 juni markeert een nieuw begin voor de koekenstad. Na vier jaar restauratiewerken vierden honderden Antwerpenaren de heropening van het stadhuis met een groot volksfeest. Het bier vloeide, ex-burgemeester Bob Cools sprak en huidig burgemeester Bart De Wever zong met De Strangers vanop het balkon: “Nu kunnen koppels met een goed huwelijk dat hier eindelijk opnieuw bezegelen met een Bolleke.”