De Kroonstraat kreeg een rode laag asfalt
Volledig scherm
De Kroonstraat kreeg een rode laag asfalt © Klaas De Scheirder

Kroonstraat wordt (plots) fietsstraat

 1. Zapfloor past businessmodel aan tijdens coronacrisis en haalt verdubbelde omzet
  Antwerpen

  Zapfloor past businessmo­del aan tijdens coronacri­sis en haalt verdubbel­de omzet

  Zapfloor, een start-up met software voor het beheer van werkruimtes, heeft tijdens de pandemie haar omzet verdubbeld ondanks de sluiting van heel wat kantoren. Door uit te breiden naar een nieuwe markt, hebben oprichters Thomas Celen en Wouter Schoofs van de crisis een opportuniteit gemaakt. “In coronatijden is het belangrijk dat werkgevers controle hebben over wie wanneer in welke ruimte zit. Daarom werken we nu ook voor corporate klanten.”
 2. CuriezeNeuzen in de tuin bij Sien (35), Hannes (36) en Amos (1): “We hopen dat onze zoon later ook beseft dat hij zorg moet dragen voor de aarde”
  PREMIUM
  Borgerhout

  CuriezeNeu­zen in de tuin bij Sien (35), Hannes (36) en Amos (1): “We hopen dat onze zoon later ook beseft dat hij zorg moet dragen voor de aarde”

  Vandaag, zaterdag 3 april, werd het startschot gegeven voor de meetcampagne van CurieuzeNeuzen in de Tuin, het grootste burgeronderzoek in Vlaanderen naar hitte en droogte ooit. Op 5.000 plaatsen in Vlaanderen wordt er een halfjaar lang via een slimme sensor bodemtemperatuur en droogte gemeten. Zo ook in de tuin van Sien Kets (35), Hannes Van den Bergh (36) en hun zoontje Amos (1) in Borgerhout.
 1. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. Bommenwerper uit Tweede Wereldoorlog doet 'bommeke' in zee
  Play

  Bommenwer­per uit Tweede Wereldoor­log doet 'bommeke' in zee

 2. De Titanic, maar dan heel anders: overbelast schip breekt in twee
  Play

  De Titanic, maar dan heel anders: overbelast schip breekt in twee