Studenten Jazz van het Antwerpse conservatorium trakteerden de bewoners en het personeel van WZC Gitschotelhof op een jazzsessie.
Volledig scherm
Studenten Jazz van het Antwerpse conservatorium trakteerden de bewoners en het personeel van WZC Gitschotelhof op een jazzsessie. © Klaas De Scheirder

Jazzy namiddag voor het raam: studenten trakteren WZC Gitschotelhof op jamsessie

BorgerhoutStudenten jazz van het Antwerpse conservatorium trakteerden de bewoners en het personeel van WZC Gitschotelhof op een jazzsessie. “Om wat solidariteit in deze winterdagen te brengen, maar ook om meer handen en mensen in de zorg te vragen”.

 1. Rockparty London Calling kent doorstart: “De snelste manier om in een vreemde stad te integreren? Organiseer je eigen feest”
  PREMIUM
  ANTWERPEN

  Rockparty London Calling kent doorstart: “De snelste manier om in een vreemde stad te integreren? Organiseer je eigen feest”

  Wie pakweg de afgelopen zeven jaar een stapje heeft buitengezet in het Antwerpse nachtleven heeft wellicht wel eens van London Calling gehoord. Het indie en rock-‘n-roll-concept groeide uit van cultfeest in Bar Venetië tot vaste waarde in muziekclub Ampere. Voor al wie houdt van alles wat tussen The Beatles en Arctic Monkeys zweeft. Eind deze maand wordt de doorstart gevierd met het twintigjarig bestaan van ‘Is This It’ van indierock-pioniers The Strokes. “Iedere puber heeft wel zo’n album dat zijn leven verandert, bij mij was het dit.”
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.